Reactie plaatsen

Reacties

Marieke
3 maanden geleden

Weer helemaal blij met mijn 'nieuwe' nagels. Ik kom er een stukje voor rijden, maar het is het dubbel en dwars waard. Gerieta werkt super netjes, ze gaat voor perfectie. Ik stap elke keer heel tevreden de deur uit!

Mien Duyts
3 maanden geleden

Ik was een aantal x al bij een nagelsalon in mijn woonplaats geweest waar ik op zich tevreden over was. Aangezien ik Gerieta persoonlijk ken bekeek ze mijn nagels en beweerde dat ze het veel beter zou kunnen. Nou dat kan ze zeker! Iedere 3 weken rijd ik 50 min om bij Gerieta mijn nagels te laten doen en iedere keer ga ik weer tevreden naar huis. Superblij met weer een nieuwe creatie. Gerieta is een vakvrouw die ik zeer zeker aanraad!!

Jolanda Dam
8 maanden geleden

Omdat mijn nagelstyliste langere tijd wegens zwangerschap afwezig was op zoek gegaan . En terecht gekomen bij Gerieta. Heeel erg tevreden over haar en mijn nagels. Mooie salon met verschillende behandelingen en heel veel mooie kleuren. Gewoon TOP!!

Margreeth Smit
8 maanden geleden

Wegens verhuizing was ik op zoek naar een nieuwe nagelsalon in de buurt. Ik vond Gerieta. Omdat ik echt heel erg kritisch en een vreselijke zeurpiet ben als het om mijn nagels gaat verwachtte ik de eerste keer niets. Een goede nagelstyliste is namelijk moeilijk te vinden.

Maar Gerieta was direct al top. Vriendelijk ontvangst, mooie, schone salon en ze leverd topwerk! Mijn agenda staat vol met terugkerende afspraken met haar en dat zegt, voor zo’n zeurpiet als ik, genoeg. Dikke aanrader!

Janneke van der linden
10 maanden geleden

Nou ik beet al heel lang mijn nagels en kon er echt niet van afblijven. Was er helemaal klaar mee. Gezocht en kwam bij gerieta uit ik dacht ga gewoon kijken. Wat was ik blij toen ze mijn nagels had gedaan kon mijn over er niet vanaf houden en vertelde het aan iedereen. Ze neemt alle tijd en het is echt even een moment voor jezelf. Toch werd ik overgehaald door een collega om naar een andere te gaan want die was goedkoper. Dat was een slecht idee. Je was maar een nr en het was net een fabriek vreselijk. Nagels waren slecht afgewerkt kon wel janken. Gerieta weer gebeld gevraagd of ik weer terug mocht komen en dat mocht. Was er zo blij mee . Ik vertel het tegen iedereen die mooie nagels wil want deze is echt een topper dus maak snel een afspraak je zult er geen spijt van krijgen.

Ingrid haneveer
10 maanden geleden

Sinds een half jaar klant bij Gerieta.
Ik was een echte nagelbijter,
Gerieta helpt mij hiervanaf te komen.
Mijn nagels zien er nu verzorgd uit, en groeien langzaam maar dit kost tijd.
En hier is Gerieta goed in, zij neemt echt de tijd voor je. Geen telefoontjes tussendoor.
Het is even jou moment, je komt tot rust in haar mooie nagelstudio.
En je gaat met een mooi resultaat naar huis.
Mocht er iets met je nagels zijn, wat altijd wel eens kan gebeuren.
Lost ze dit op zeer korte termijn altijd op.
Dus , ben jij op zoek naar een nagelstudio.
Waar jij echt klant bent.. zou ik Gerieta bij je aanbevelen.

Ingrid.

Esther
een jaar geleden

Fijn geholpen en geadviseerd in deze mooie en hygiënische salon.
Echt een aanrader!

Jenny Dorsman
2 jaar geleden

Maandag middag gebeld en maandag avond kon ik terecht super snel dus. Heel blij mee weer mooie nagels

Dunya
2 jaar geleden

Vriendelijk, hygiënisch, mooi ingericht, snel en super mooie nagels! Ik ga zeker terugkomen; echt een aanrader

cici anoaica
2 jaar geleden

Ik ben nieuwe klant bij Gerieta nagelsalon.
Gerieta is erg kundig en erg betrokken. Daardoor ontstaat superleuke en gezellige gesprekken.
Een bezoek aan Gerieta’s nagelsalon 💅 zou ik iedereen aanbevelen. Dank voor de super mooie nagels en tot over drie weken 💅