Reactie plaatsen

Reacties

Pia
8 uur geleden

Gisteren weer mijn nagels laten doen door Gerieta. Perfect gedaan ! Gezellige sfeer, mooie salon en altijd een pracht resultaat. Dank je wel !

Janny Prooij
5 maanden geleden

Wat een fijne nagelstudio! Vakkundig, netjes, hygiënisch! En alles voor een redelijke prijs!

Ester
5 maanden geleden

Ik ga elke keer trouw naar Gerieta. Na vele flut ervaringen heb ik eindelijk een plek gevonden waar de nagels mooi zijn, mooi blijven, en ik echt een gezellige sfeer merk.

Zeker aan te raden. Fijn mens, prachtige nagels, goede prijs!

Mien Duyts
6 maanden geleden

Aanstaande vrijdag mag ik weer...ff n gezellig 1,5 uurtje kletsen met gerieta met n lekker bakkie koffie en weer naar huis met supermooie nagels. Ik heb er nu al zin in!

Marloes
6 maanden geleden

Ik kom nu alweer eventjes bij Gerieta en elke keer maakt ze me weer helemaal blij met mooie verzorgde nagels! Ze neemt echt de tijd om het goed en netjes te doen. Ik kom graag en ben elke keer weer zeer tevreden.

Marieke
een jaar geleden

Weer helemaal blij met mijn 'nieuwe' nagels. Ik kom er een stukje voor rijden, maar het is het dubbel en dwars waard. Gerieta werkt super netjes, ze gaat voor perfectie. Ik stap elke keer heel tevreden de deur uit!

Mien Duyts
een jaar geleden

Ik was een aantal x al bij een nagelsalon in mijn woonplaats geweest waar ik op zich tevreden over was. Aangezien ik Gerieta persoonlijk ken bekeek ze mijn nagels en beweerde dat ze het veel beter zou kunnen. Nou dat kan ze zeker! Iedere 3 weken rijd ik 50 min om bij Gerieta mijn nagels te laten doen en iedere keer ga ik weer tevreden naar huis. Superblij met weer een nieuwe creatie. Gerieta is een vakvrouw die ik zeer zeker aanraad!!

Jolanda Dam
2 jaar geleden

Omdat mijn nagelstyliste langere tijd wegens zwangerschap afwezig was op zoek gegaan . En terecht gekomen bij Gerieta. Heeel erg tevreden over haar en mijn nagels. Mooie salon met verschillende behandelingen en heel veel mooie kleuren. Gewoon TOP!!

Margreeth Smit
2 jaar geleden

Wegens verhuizing was ik op zoek naar een nieuwe nagelsalon in de buurt. Ik vond Gerieta. Omdat ik echt heel erg kritisch en een vreselijke zeurpiet ben als het om mijn nagels gaat verwachtte ik de eerste keer niets. Een goede nagelstyliste is namelijk moeilijk te vinden.

Maar Gerieta was direct al top. Vriendelijk ontvangst, mooie, schone salon en ze leverd topwerk! Mijn agenda staat vol met terugkerende afspraken met haar en dat zegt, voor zo’n zeurpiet als ik, genoeg. Dikke aanrader!

Janneke van der linden
2 jaar geleden

Nou ik beet al heel lang mijn nagels en kon er echt niet van afblijven. Was er helemaal klaar mee. Gezocht en kwam bij gerieta uit ik dacht ga gewoon kijken. Wat was ik blij toen ze mijn nagels had gedaan kon mijn over er niet vanaf houden en vertelde het aan iedereen. Ze neemt alle tijd en het is echt even een moment voor jezelf. Toch werd ik overgehaald door een collega om naar een andere te gaan want die was goedkoper. Dat was een slecht idee. Je was maar een nr en het was net een fabriek vreselijk. Nagels waren slecht afgewerkt kon wel janken. Gerieta weer gebeld gevraagd of ik weer terug mocht komen en dat mocht. Was er zo blij mee . Ik vertel het tegen iedereen die mooie nagels wil want deze is echt een topper dus maak snel een afspraak je zult er geen spijt van krijgen.